Nanopodložka
search
  • Nanopodložka
  • Nanopodložka
  • Nanopodložka

Nanopodložka

49,00 Kč
S DPH

Nanopodložka je vytvořena z patentovaného materiálu, který vyniká skvělou přilnavostí bez nutnosti použití jakéhokoliv lepidla. Nanopodložka je skvělým pomocníkem například do auta, kde udrží i v těch nejprudších zatáčkách věci na svém místě.

Počet
skladem

Nanopodložka je vytvořena z patentovaného materiálu, který vyniká skvělou přilnavostí bez nutnosti použití jakéhokoliv lepidla. Nanopodložka je revolučním doplňkem Vašeho auta (či na jachty, do soukromého tryskáče, vrtulníku apod), kanceláře či domácnosti.

Unikátní protiskluzová nanopodložka má extra přilnavý povrch. Nanopodložka proto udrží mobilní telefon, brýle, GPS navigaci, mp3 přehrávače, bločky s pokutam za rychkou jídzu či další drobné předměty.

Protiskluzová nanopodložka je určena pro vícenásobné použití, je odolná, voděodolná. V případě znečištění stačí opláchnout teplou vodou a bez otírání nechat uschnout.

Návod na použití:

Nanopodložku umistěte na čistý, nemastný povrch. Při opotřebení nanopodlložky (používáním nanopodložky dochází i k jejímu "zaprášení", a tudíž snížení přilnavosti povrchu) opláchněte čistou vodou. !!Nepoužívejte žádné chemické prostředky, mohlo by dojít k narušení povrchu podložky. Nehodí se k trvalému upevnění předmětů. Schopnost udržení předmětů se může lišit v závislosti na jejich váze, materiálu a úpravě povrchu.


POZOR!!! Přo použití v autě, neumisťjte nanopodložku na místa pod kterými jsou airbagy!!!!